У місті на Волині п’ять квартир в будинку – без води: проблему нікому вирішувати

0
2
У місті на Волині п’ять квартир в будинку – без води: проблему нікому вирішувати
П’ять квартир у п’ятиповерховому будинку на вулиці Поліської Січі, 7, у Володимирі залишились без водопостачання.

Про це пише Володимир Медіа.

Місцеві мешканці розповіли, що в підвалі прорвало трубу, яка до слова, вже проржавіла, і яка давно потребувала заміни. Втім нікому не було до цього діла.

Люди викликали майстрів з управляючої житлової компанії, з якою підписані договори. Ті, під час ремонту, пошкодили трубу однієї з квартир, що на другому поверсі. Ситуацію було б простіше виправити, якби власниця квартири була вдома. Але її вже чотири місяці ніхто не бачив.

Жителі звернулися до поліції, їм порадили написати заяву, що вони й зробили. Та поки правоохоронці шукатимуть жінку, п’ять квартир залишатимуться без водопостачання. Пожежники теж не мають права відчиняти квартиру, кажуть: немає на те причин. Якби була пожежа, була б інша справа. У міській раді розводять руками.

Люди в розпачі і не знають, що робити. Ба більше, така ситуація склалася з вини майстрів компанії, які мали б якось посприяти вирішенню проблеми. Притім, що заборгованності за послуги УЖК в мешканців цього будинку немає.

Головне фото – ілюстративне.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні