У Луцьку 13 багатоповерхівок відключать від централізованого опалення

1
-1
У Луцьку 13 багатоповерхівок відключать від централізованого опалення
Тринадцять житлових будинків у Луцьку планують відключити від централізованого опалення та перевести на індивідуальне.

Про це стало відомо під час засідання виконкому сьогодні, 16 жовтня, повідомляє ІА "Волинські новини".

Як йдеться у звіті головного інженера ДКП «Луцьктепло» Володимира Біньковського, цьогоріч у липні комунальне підприємство спільно з департаментом ЖКГ Луцької міської ради провело збори мешканців житлових будинків, зокрема: Тарасова, 41; Галшки Гулевичівни, 12; Можайського, 4, 10; Крилова, 8, 18; Ковпака, 3, 5, 11, 15; Мамсурова, 3, 5, 7 з приводу переведення споживачів на індивідуальне опалення та відключення в цілому цих житлових будинків від централізованого опалення.

На думку керівників ДКП «Луцьктепло», це дасть можливість ліквідувати три нерентабельні та заборонені до експлуатації котельні, а саме: на вул. Галшки Гулевичівни, 12; Тарасова, 41; Ціолковського, 17.

Крім того, це дасть змогу відмовитися від покупного тепла з котельні Драмтеатру, вивести з експлуатації теплову мережу на вулиці Мамсурова та на вулиці Ковпака від котельні Боженка, 32, а також скоротити витрати паливно-енергетичних ресурсів на виробництво теплової енергії.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Давно пора перевести всі будинки на автономне опалення,і назавжди закрити постійного банкрута "Луцьктепло"!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні