«Він не наш», – бійці «Айдару» про чоловіка, який без черги хоче отримати житло у Луцьку

0
-1
«Він не наш», – бійці «Айдару» про чоловіка, який без черги хоче отримати житло у Луцьку
У Луцькраді «айдарівці» розповіли правду про чоловіка, який нібито, прикриваючись батальйоном, хоче без черги отримати державне житло.

Про це стало відомо у середу, 16 жовтня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Зокрема, на засідання винесли питання про те, аби взяти на квартирний облік при виконкомі Василя Короля. Згідно з проєктом рішення, він мав би отримати державне житло у списку тих, які мають право отримати помешкання в позачерговому порядку.

Начальник відділу реєстру житлового фонду департаменту житлово-комунального господарства Геннадій Козюта розповів, що Василь Король має інвалідність.

«Раніше розглядалася його заява, але громадська комісія житлових питань відмовила, бо на цю особу була заведена кримінальна справа через те, що документи, подані в міську раду – несправжні», – розповів посадовець.

Козюта додав, що у вересні кримінальну справу закрили, тому питання знову винесли на громадську комісію житлових питань, а тепер вже на виконком.

Під час засідання виступив і Василь Король, який зачитав постанову про закриття кримінальної справи, де вказано, що документи, які були подані в міську раду в 2017 році, справжні.

У сесійній залі були присутні майже всі бійці батальйону «Айдар» Луцька. Виступив член громадської комісії з житлових питань при виконавчому комітеті, боєць «Айдару» Андрій Омельчук, який зазначив, що сумнівається в тому, що Василь Король брав участь в усіх боях батальйону і що він є його побратимом.

«Це питання виникло ще в 2016 році. Він розповідав, що брав участь в усіх боях батальйону, постійно представляється «Айдаром». Ми зустрічалися з паном Королем окремо в товаристві, в кабінеті. Хлопці тоді чітко дали зрозуміти, що таким шляхом людина не має права отримувати в держави такі кошти на придбання житла. Тим паче, що в нього було житло на підконтрольних Україні територіях. Потім він раптом став без житла та особою з інвалідністю. Рішення, яке буде прийняте вами, буде вашим. Але підтримати цю людину, давши їй більш ніж мільйон державних коштів, – це буде несправедливо», – сказав Андрій Омельчук.

Так, члени виконавчого комітету не підтримали проєкт рішення про взяття на квартирний облік Василя Короля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні