У Луцьку хочуть встановити підземні смітники

0
-3
У Луцьку хочуть встановити підземні смітники
У Луцьку поблизу будинку №15а на вулиці Гулака-Артемовського розглядають можливість встановлення підземних контейнерів для збору сміття.

Про це йдеться на сайті Луцької міської ради.

Такий варіант викидання відходів обговорили у вівторок, 15 жовтня, місцеві мешканці з першим заступником міського голови Григорієм Недопадом та радником міського голови Ігорем Поліщуком безпосередньо поблизу майданчика, де нині розташовані наземні контейнери.



Обговоривши всі «за» та «проти», учасники зустрічі прийняли рішення напрацювати кілька варіантів, а за пару днів затвердити остаточний варіант.

«Ми подивимося, де можна поставити підземні контейнери. Якщо їх розмістити на місці існуючих, то доведеться звузити проїжджу частину вулиці. Інший варіант - розвезти наземні контейнери до будинків, щоб вони не були зосереджені в одному місці», - зазначив Ігор Поліщук.

Мешканці підтримали першу пропозицію радника міського голови, тому вже сьогодні, 16 жовтня, спеціалісти обстежать територію на предмет можливості встановлення підземних контейнерів для збору сміття.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні