--> Медик розповів, від чого найчастіше помирають лучани | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Медик розповів, від чого найчастіше помирають лучани

0
-2
Медик розповів, від чого найчастіше помирають лучани
Відомо про найпоширеніші причини смертей в жителів обласного центру Волині.

Про це стало відомо у середу, 16 жовтня, на засіданні виконавчого комітету Луцької міської ради.

Нагадаємо, що в Луцьку діє комплексна міська програма «Здоров’я лучан» на 2018–2020 роки». Вона спрямована на вирішення нагальних проблем галузі охорони здоров’я в місті.

У проєкті рішення йдеться про те, що аналіз стану здоров’я лучан та діяльності закладів охорони здоров’я свідчив про зростання смертності, скорочення середньої очікуваної тривалості життя, а також зростання поширеності хвороб.

«Основними причинами смертності є хвороби системи кровообігу, злоякісні новоутворення, травми та отруєння. У структурі захворюваності переважають хронічні неінфекційні хвороби (серцево-судинні захворювання, злоякісні новоутворення, ендокринні розлади, алергічні прояви), які характеризуються негативною динамікою», – пишуть у проєкті.

Крім того, в доповіді начальника управління охорони здоров’я Віктора Глухманюка йдеться про те, що низьким є показник чисельності населення, яке регулярно займається фізичною культурою.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні