Лучанка, винаймаючи житло в інтернеті, переказала шахраям 9 тисяч

0
0
Лучанка, винаймаючи житло в інтернеті, переказала шахраям 9 тисяч
Волиняни продовжують ставати жертвами шахраїв, купуючи товари в Інтернеті.

Волиняни чи не щодня стають жертвами шахраїв, які продають неіснуючі товари, вимагаючи за них передоплату, повідомляє пресслужба прокуратури Волині.

Маючи намір купити авто, пропозиція про продаж яких були виставлені на популярному сайті, днями мешканець Ратнівського району перерахував на рахунок дурисвітів 4000 грн., а лучанка – 5808 грн.

Хотівши винайняти житло в обласному центрі, лучанка перерахувала завдаток у сумі 9200 гривень "власникам квартири", які виставили в Інтернеті оголошення про здачу її в оренду. Жінку спокусили гарні фото, дешева ціна та ще і "орендодавці" у телефонних розмовах переконували, що квартирою цікавиться багато клієнтів – і, не давши завдатку, можливість можна втратити.

Звісно, після отримання коштів, шахраї більше на зв'язок із покупцями та орендаркою не виходили.

Прокуратура Волині укотре звертається до краян з проханням бути уважними та обережними, купуючи товари або винаймаючи житло через Інтернет, в жодному разі не здійснювати оплату за товар або послугу шляхом перерахунку безготівкових коштів, а замовляти товар з доставкою у відділення кур’єрських служб і тільки після огляду замовленого товару оплачувати його.

Ваша пильність та здоровий глузд – запорука того, що ви не станете жертвою шахрайських дій!

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні