Синоптики розповіли, якої погоди очікувати в листопаді

0
3
Синоптики розповіли, якої погоди очікувати в листопаді
Погода в Україні в листопаді-2019 буде нестабільною. Сонце, дощ і сніг будуть змінювати один одного майже весь місяць.

У самому кінці місяця прийдуть морози, повідомляє "Метеопрог".

Очікується, що перші листопадові дні будуть сонячними. Однак з 5 по 10 листопада прогнозуються дощі, можливий мокрий сніг. Перші снігопади можуть з'явитися після 20 листопада.

Сонячних днів буде трохи менше, ніж у вересні або жовтні. Прогнозується поривчастий вітер.

Згідно з довгостроковими прогнозами, температура в першій половині листопада очікується в середньому між +5...+9 градусів. Зниження до +1...+6º можна очікувати в другій половині місяця.

Перший тиждень листопада буде найприємнішим, у другому та третьому тижні температура знизиться. Останні дні місяця будуть по-справжньому зимовими, вночі та вранці температура не перевищуватиме близько -3...-2°.

За прогнозами європейських кліматологів, температура повітря в листопаді буде вищою за багаторічну норму. Очікується, що кількість опадів буде меншою, ніж у листопаді за останні кілька років. Рясні опади прогнозуються в горах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні