--> Намагалися вирвати язик: однолітки жорстоко побили школярку. ФОТО 18+ | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Намагалися вирвати язик: однолітки жорстоко побили школярку. ФОТО 18+

3
1
Намагалися вирвати язик: однолітки жорстоко побили школярку. ФОТО 18+
У Запоріжжі на території школи однолітки побили дівчину.

У суботу, 12 жовтня, близько 19:00 група школярів з'ясовувала стосунки з 13-річною дівчинкою. Бійка сталася на території 38-ї школи. Компанія підлітків побила 13-річну школярку, пише Знай.

Одну з дівчаток школи нетвереза однокласниця покликала на "стрілку". До її побиття приєдналися близько 50 людей від 13-17 років. Дівчину били ногами, взуттям, намагалися вирвати язик.


З-за чого стався конфлікт, невідомо. Постраждалу госпіталізували в дитячу обласну лікарню. Із учасниками конфлікту працює поліція.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото вже "зміна підростає"(
Відповісти
Судячи по її інстаграму, не така ж вона і бідненька і зашугана. "Нет, я не чсв, я просто лучше тебя"-підпис однієї із фоток. Зашугана дитина мовчить і постійно боїться щось зробити(був сам такий і страждав від булінгу) так що більш за все, вона отхватила за свій язик.
Відповісти
Ти що сліпе? Там одна дитина, проти всієї компанії неврівноважених дітей. Я думаю, що її інстаграм не має ніякого відношення, до того чи боїться вона, вона не побоялася, але вона отримала тілесні ушкодження, які караються кримінальною відповідальністю, якби це твоя дочка була, ти б теж так казав (ла)? Так не повинно бути, якісь малалєткі вшиві, які ще й бухають в 13 років будуть творити, що їм заманеться, а коли в мінтовку заберуть, то плаче або мені нема 18 мені нічого не буде! Всі мають нести покарання, скоєне вже зафіксовано, і не ви будете вже думати, чому так сталося!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні