--> На Буковині поліція закрила два інтернет-магазини зі збуту наркотиків | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Буковині поліція закрила два інтернет-магазини зі збуту наркотиків

0
0
На Буковині поліція закрила два інтернет-магазини зі збуту наркотиків
Зловмисники облаштували на території Буковини дві мінінарколабораторії.

Один з них займався виготовленням амфетаміну, інший вирощував психоактивні гриби. У зловмисників поліцейські вилучили наркотики, вартість яких за цінами "чорного" ринку становить майже 750 тисяч гривень. Про це повідомляє УНН з посиланням на ГУНП у Чернівецькій області.

Оперативники Управління протидії наркозлочинності ГУНП в Чернівецькій області спільно зі слідчими Чернівецького відділу та Шевченківського відділення поліції викрили протиправні дії двох чернівчан, котрі займалися виготовленням наркотичних і психотропних речовин та збували їх через мережу Інтернет.

27-річний чернівчанин створив в одному з інтернет-меседжерів чат, через який продавав наркозалежним буковинцям амфетамін і канабіс методом так званих "закладок". Кошти за нелегальний товар покупці перераховували на електронні гаманці.

Правопорушник виготовляв амфетамін у спеціально обладнаній мінілабораторії.

Працівники поліції здійснили 5 санкціонованих обшуків за місцями діяльності та проживання зловмисника. Під час обшуків вилучено канабіс, амфетамін, прекурсори, обладнання для виготовлення психотропної речовини, фасувальні матеріали, банківські картки та гроші, здобуті злочинним шляхом.

Окрім цього, поліцейські викрили 25-річного жителя Чернівців, який створив аналогічний чат в інтернет-меседжері, через який збував таблетки ecstasy, канабіс і гашиш за допомогою "закладок".

Правоохоронці також з’ясували, що зловмисник облаштував вирощування психоактивних грибів, які використовувалися для виготовлення наркотиків.

Під час санкціонованого обшуку працівники поліції виявили та вилучили у правопорушника канабіс, розфасований у зіп-пакети, гашиш, таблетки ecstasy, електронні ваги, фасувальні матеріали та комп’ютерну техніку.

Поліцейські провели спецоперації із затримання обох наркоторговців. Спільно із співробітниками "КОРД" зловмисників затримано в порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні