--> Анджеліни Джолі знялася для еротичної обкладинки глянцю. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Анджеліни Джолі знялася для еротичної обкладинки глянцю. ФОТО

1
-5
Анджеліни Джолі знялася для еротичної обкладинки глянцю. ФОТО
Приголомшливі появи на прем'єрах фільму "Чаклунка 2", блискучий вигляд, попри чутки про хвороби, а також сексуальні зйомки для обкладинок іноземних глянців.

На початку жовтня в мережі з'явилося фото Анджеліни Джолі, на якому вона постала повністю оголеною, лежачи у ванні. Така зйомка від зірки Голлівуду стала справжнім вибухом. Саме тому, ймовірно, вона вирішила повторити фотосесію, однак вже для італійського глянцю Grazia.

Зірка "Малефісенти" знялася для жовтневого номера італійського журналу, проте представники видання не анонсували їхню співпрацю. Вони вирішили опублікувати готову обкладинку, підкоривши серця прихильників Джолі.

На фото зваблива Анджеліна Джолі постала у романтичному образі спокусниці. Зачіска та макіяж актриси нагадують її героїню з фільму "Турист". Однак на лицевій сторінці журналу Grazia Italia акторка постала оголеною, прикриваючи тіло шовковим простирадлом. Оскільки вона дивилася в камеру через плече, на фото засвітилася її оголена до пояса спина. Зірка Голлівуду сексуально притримувала простирадло на грудях, тим самим додаючи пікантності кадрові. Її погляд був млосно направлений у камеру, так і зваблюючи фанатів.

На інших фото для жовтневого номера Анджеліна Джолі постала в не менш гарячому образі – оголеною і в ліжку.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ото буде колись розтатуйована бабуся)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні