--> У Луцьку чоловік хотів підірвати гранату: подробиці конфлікту. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У Луцьку чоловік хотів підірвати гранату: подробиці конфлікту. ВІДЕО

0
8
У Луцьку чоловік хотів підірвати гранату: подробиці конфлікту. ВІДЕО
У поліції розповіли про чоловіка, який в дворі Луцька хотів підірвати гранату.

«Невідома особа з гранатою в руках погрожує фізичною розправою», - на цей виклик сьогодні з вулиці Шота Руставеллі, у Луцьку, кілька екіпажів патрульних прибули миттєво. Про це повідомляє патрульна поліція Волинської області.

Заявники стверджували, що чоловік, який виглядав з вікна першого поверху, має гранату та погрожує її підірвати. Перед тим у нього виник конфлікт з людьми, які працювали перед будинком.

Поліцейські оцінили ситуацію миттєво. Насамперед, огородили місце події. Відвели подалі всіх людей. Поспілкувались з чоловіком, який нібито ніс загрозу: той мав ознаки сп’яніння і поводився неадекватно.

«Ми з колегою прийняли рішення за кілька секунд: прорватись всередину та затримати особу, аби перевірити, чи справді він має гранату і чи взагалі несе будь-яку загрозу», - розказує про подію патрульний Тарас.

Поліцейські пробрались у квартиру, чоловік тим часом почав відступати на кухню. Саме тут, на підлозі, й виявили предмет, схожий на гранату Ф-1, замість запалу в ній була… виделка. Також поруч лежали набої. Особу негайно затримали. Мотиви свого вчинку громадянин пояснив так, що перебрав алкоголю, і йому стало зле.

Далі на місці працювали вибухотехніки та слідчо-оперативна група, які все забрали на експертизу.





Головне фото - ілюстративне
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні