--> Різав вени та кидався на медиків: ковельські патрульні вгамували агресивного чоловіка | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Різав вени та кидався на медиків: ковельські патрульні вгамували агресивного чоловіка

0
-1
Різав вени та кидався на медиків:  ковельські патрульні вгамували агресивного чоловіка
До поліції зателефонували медики та сусіди, які повідомили, що 21-річний хлопець намагався скоїти самогубство через різання вен. Коли медики почали надавати йому допомогу, той зненацька накинувся на них і став агресивним.

Одразу прибули й патрульні, які вирішили затримати чоловіка та одягнути кайданки, оскільки він ніс загрозу собі та іншим, - повідомляє Патрульна поліція Волинської області.

«Ми прибули на виклик миттєво і надворі фактично наткнулись на втікача, в якого з руки сочилась кров», - так розказує про сьогоднішній виклик ковельський патрульний Дмитро.

Уже згодом він відмовився від освідування та подальшого медичного обстеження, разом з тим, стверджував, що вживав наркотики й алкоголь.

«Також перед тим він наніс тілесні ушкодження своїй співмешканці, про що від неї є відповідна заява до поліції. На порушника ми оформили необхідні адміністративні матеріали. У нього вже є цілий «шлейф» порушень, всі матеріали передали для подальшого реагування», - повідомив патрульний.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні