--> Дитина сама їхала в міжміській маршрутці на Волині | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Дитина сама їхала в міжміській маршрутці на Волині

2
6
Дитина сама їхала в міжміській маршрутці на Волині
У Ковелі 6-річний хлопчик помилково сів у міжміську маршрутку.

Школяр сів у маршрутне таксі, яке рухалось у напрямку Луцька з Ковеля. За містом водій звернув увагу на дитину: той розгубився і починав плакати. Дорослі з’ясували, що дитина помилково сіла в транспортний засіб, мовляв, хотіла поїхати до мами, пише прес-служба Патрульної поліції Волинської області.

Працівники автозаправки викликали на місце події патрульних.
«Спочатку хлопець нічого не говорив, він був переляканий, плакав. Але коли ми купили йому шоколадку і булочку, то заговорив і приблизно почав розказувати, де живе. Це був район Сільмашу», - розказує про події поліцейський Олексій (на фото), який несе службу другий місяць і такий випадок має вперше.


Близько трьох годин патрульні їздили Ковелем, оглядали різні будинки, опитували людей. Згодом зустріли осіб, які вже розшукували дитину. Хлопця передали родичам.

Поліцейські провели профілактичну бесіду з рідними, застерегли від схожих випадків у майбутньому, наголосили, що дітям потрібно записувати адресу проживання чи номер мобільного когось з дорослих і класти до кишені - на випадок таких згуб.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ненормальні неадекватні батьки! Як могли взагалі відпустити 6 річну дитину самого? При тому, що район не дуже благополучний, зараз стільки збоченців, наркоманів, та й дітей викрадають на органи... Слава Богу, що нічого страшного не сталося.
Відповісти
Я рахую що таких батьків треба каструвати!!! Це нормально щоб дитя 6 років їздило саменьке додому!!!! Люди схаменіться. Хоч це і школяр...але вибачте 6 років....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні