Волинський священник став лауреатом міжнародного кінофестивалю. ВІДЕО

0
-1
Волинський священник став лауреатом міжнародного кінофестивалю. ВІДЕО
Священник із села Струмівка, що поблизу Луцька, протоієрей Степан Ярема здобув дві нагороди XVII Міжнародного фестивалю православного кіно «Покров-2019».

Дійство тривало із 7 до 10 жовтня в Києві в Будинку кіно. Він присвячений сім’ї та сімейним цінностям.

Документальну стрічка «А жінка в світ приходить для любові» про найдорожчу людину – маму Степана Яреми – журі відзначило третьою премією. А от глядачам кіноробота священника з Волині сподобалась найбільше. Тож фільм здобув ще одну нагороду – диплом глядацьких симпатій.

Нагадаємо, у фільмі отець Степан розповідає про свою маму Стефанію, яка виховала 14 дітей. Зараз вона має 30 онуків і 15 правнуків. Стефанія Ярема вийшла заміж у 19 років і прожила з чоловіком 60 років.

Отець Степан розповів, що спочатку фільм мав бути для сімейного перегляду.

«Проте ми, як отець Олександр Акулов, директор кінофестивалю, каже: «Головне – вв’язатися в драку, а там буде видно». Так і ми вв’язалися в цей фільм. І, по суті, він вийшов у нас не просто сімейним. Я побачив на фейсбуці, що там перегляди чималі, і вирішив дати йому життя».



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні