--> На Волині збудують нові спортмайданчики. ПЕРЕЛІК | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині збудують нові спортмайданчики. ПЕРЕЛІК

0
-1
На Волині збудують нові спортмайданчики. ПЕРЕЛІК
На Волині збудують шість мультифункціональних спортивних майданчиків.

Майданчики для занять ігровими видами спорту з’являться у селах Крупа та Липини Луцького, с.Мощена Ковельського, смт Заболоття Ратнівського районів, а також в містах Ковель і Луцьк. Про це йшлося на засіданні регіональної комісії з питань визначення переліку об’єктів, на які буде у 2019 році спрямовано субвенцію з державного бюджету, інформує прес-служба Волинської ОДА.

Нагадаємо, у 2019 році у регіон надійшла субвенція з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво мультифункціональних майданчиків для занять ігровими видами спорту у сумі 4,9 мільйона гривень. За умовами надання субвенції – місцеві бюджети мають співфінансувати проекти в обсязі не менше, ніж 50% від вартості робіт. Отже, цього року майданчиків можна звести майже на 10 мільйонів гривень.

Раніше ми писали про те, якими будуть ці майданчики.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: премодерація для всіх
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні