--> Розкрили «схему» директора інтернату, який торгував дітьми | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Розкрили «схему» директора інтернату, який торгував дітьми

2
5
Розкрили «схему» директора інтернату, який торгував дітьми
Керівник інтернату в Запоріжжі відправляв маленьких підопічних на будівництва.

Прес-служба поліції Запорізької області повідомляє, що 10 жовтня, четвер, правоохоронці розкрили підозрюваного у справі про торгівлю людьми керівника одного з дитячих інтернатів Запорізької області.

В поліції повідомляють, що в правоохоронні органи надійшла інформація, що голова одного з інтернатів міста займається тим, що віддає дітей, які проживають в інтернаті, на приватні будівництва та господарські об'єкти працювати. За це йому платили. Поліцейські з'ясували, що громадянин є жителем Мелітополя.

10 жовтня співробітники Управління по боротьбі зі злочинами, пов'язаними з торгівлею людьми, слідчі Нацполіції і "КОРД" розкрили, що підозрюваний у цій справі отримував гроші за те, що відправляв неповнолітніх на роботу.

За чотирьох хлопчаків, кожному з яких було менше 14 років, директору інтернату заплатили 1 тис. гривень. Хлопців відправили працювати на будівництві в приватному будинку в смт. Приазовське.

В даний момент, співробітники поліції узгоджують питання про те, щоб затримати підозрюваного. Правоохоронці ведуть досудове розслідування за ст. 149 ч. 3 (торгівля людьми) КК.

Підозрюваному загрожує ув'язнення на строк від 8 до 15 років.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знову тупа підстава. Попросили в директора, щоб прийшов з хлопцями допоміг на ділянці (завершення будівництва), дали малим по тисячі за роботу. Що поганого? Де кримінал??? Я був би радий, щоб мої сини мали змогу так підробляти. Це ж зовсім не маленькі хлопці, майже по 14 років.
Відповісти
Наша поліція без зовсім не працює ,беруть підставляють хорошу людину а потім кричать що торгує людьми ,і ще взавтра скажуть що вони викрили торговця людьми ПОЗОР ПОЛІЦІЇ
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні