--> У селі на Волині батьки самі вчили дітей у школі. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У селі на Волині батьки самі вчили дітей у школі. ФОТО

0
9
У селі на Волині батьки самі вчили дітей у школі. ФОТО
З метою залучення батьків до співпраці у справі навчання та виховання підростаючого покоління 4 жовтня у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів села Грудки був реалізований проект «Партнерство — заради дитини».

Про це пише газета "Полісся".

На один день у школі відбулися великі зміни – до роботи узявся новий педагогічний колектив. Батьки проводили уроки, години спілкування у 1-11 класах.

"Це були неперевершені уроки доброти, життєвої мудрості, досвіду. До цього дня батьки старанно готувалася, продумували все до останньої дрібниці, аби він став цікавим для усіх членів шкільної родини. Упродовж дня батьки контролювали навчально-виховний процес. Навіть через 20 років мрії збуваються", - поділилася своїми враженнями голова батьківського комітету Ірина Демчик, яка в дитинстві мріяла стати вчителькою.

Цей день приніс багато позитивних вражень та емоцій як для учнів та учителів, так і для батьків. На завершення свята теплими словами і святковим концертом учні школи привітали своїх наставників та батьків з професійним святом — Днем працівника освіти.

Дирекція школи та педагогічний колектив щиро дякують усім батькам, які допомогли втілити проект в життя.

"Школа – велика родина, що нагадує бджолиний вулик. Тут кожен займається своєю справою: вчителі навчають, виховують, учні навчаються, розвиваються, вдосконалюються, батьки підтримують та співпрацюють з нами", - додала директор.

Сподіваються, що проект "Партнерство — заради дитини" стане доброю традицією у цій школі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні