--> У вихідні поліція посилено охоронятиме Луцьк | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У вихідні поліція посилено охоронятиме Луцьк

0
1
У вихідні поліція посилено охоронятиме Луцьк
13-14 жовтня з нагоди Покрови Пресвятої Богородиці та відзначення Дня захисника України, Дня Українського козацтва та 77-річниці утворення Української повстанської армії на території області заплановано проведення різноманітних масових заходів у яких очікується участь майже восьми тисяч осіб. Зокрема, 14 жовтня до охорони громадського порядку буде залучено понад 100 поліцейських, повідомили в пресслужбі поліції Волині.

У ці дні наряди поліції посилено патрулюватимуть вулиці обласного центру та місця проведення масових заходів у районах області. Ситуаційний центр поліції Волині також перейде на посилений цілодобовий режим роботи.

У п’ятницю, 11 жовтня, масові заходи з нагоди Дня захисника України, 77-ї річниці утворення Української Повстанської Армії та Дня Українського козацтва відбулися в 12 населених пунктах області. У них взяли участь понад 2 тис. громадян. Заходи пройшли без порушень правопорядку.

Поліція Волині закликає громадян бути взаємоввічливими, дотримуватися загальноприйнятих норм поведінки, правил безпеки дорожнього руху. У випадках виявлення фактів правопорушень, чи ймовірності загроз безпеці громадян, невідкладно звертатися до поліції за номер 102.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні