На Волині оштрафували перевізника за великогабаритний транспорт на дорозі

0
-7
На Волині оштрафували перевізника за великогабаритний транспорт на дорозі
За втручання прокуратури з перевізника стягнуто кошти за проїзд дорогами області великовагового транспорту.

Про це повідомили в пресслужбі прокуратури Волині.

Господарський суд Волинської області задоволив позов прокуратури області в інтересах держави в особі Державної служби України з безпеки на транспорті до одного з господарських товариств Волині та стягнув з підприємства майже 25 тис. грн. за проїзд автомобільними дорогами загального користування великовагового транспорту.

Підставою для пред’явлення позову стало те, що господарське товариство майже два роки не сплачувало нараховані органом контролю у зв’язку із порушенням вагових обмежень штрафні санкції, які є значними та необхідними для бюджету, а також можуть бути використані на ремонт доріг.

Наразі ж, за втручання прокуратури, суб’єкт господарювання сплатить кошти за проїзд дорогами великоваговим транспортним засобом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні