--> Луцькі депутати звернулися до керівництва держави щодо недопущення продажу землі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцькі депутати звернулися до керівництва держави щодо недопущення продажу землі

0
0
Луцькі депутати звернулися до керівництва держави щодо недопущення продажу землі
Депутати Луцької міської ради прийняли звернення до Президента України, Голови Верховної Ради України та Прем’єр-міністра України щодо недопущення продажу землі сільськогосподарського призначення.

Свою позицію з цього питання вони висловили під час пленарного засідання позачергової 64-ї сесії міської ради, повідомляють на сайті міської ради.

Це звернення на розгляд присутніх обранців вніс їх колега Микола Федік. У своєму виступі він повідомив, що понад 70 відсотків українців проти продажу земель сільськогосподарського призначення.

Питання викликало в сесійній залі чималий ажіотаж, тому до його обговорення із внесенням змін долучилися депутати Микола Дендіберін, Тарас Шляхтич, Костянтин Петрочук, Павло Данильчук та Ігор Поліщук.

“Ми можемо стати рабами на своїй же землі” - цитував Великого Кобзаря Микола Дендіберін. У свою чергу, Павло Данильчук, який був чи ненайактивнішим під час обговорення, вніс до звернення чимало змін.

Після нетривалих дискусій, депутати підтримали звернення 25 голосами із 42 із пропозицією відкликати з розгляду Верховної Ради законопроєкт про ринок землі сільськогосподарського значення та обговорити його з органами місцевого самоврядування та громадськістю.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні