Нападає з ножем: у столиці орудує серійний маніяк. ФОТО

0
-4
Нападає з ножем: у столиці орудує серійний маніяк. ФОТО
У столиці на житлових масивах Райдужний і Воскресенка майже місяць орудує маніяк.

Про це повідомляють місцеві мешканці у соцмережах, передає "ТСН".

"Уже четвертий напад на чоловіків до 60 років, на Воскресенці-Райдужна за останні 3 тижні, почерк божевільного однаковий. До 20:00 виходить на полювання з ножем, безпричинно в темному місці підбігає і завдає великим ножем удари в область спини, але тепер він б'є в шию та обличчя як на вул. Вершигори. Людина небезпечна і непередбачувана", – повідомляється на сторінці ГО "Автопатруль Майдан" у фейсбуці.

За словами киян, правоохоронці ходили по квартирах і опитували мешканців щодо вбивств.

Також є фоторобот зловмисника. Йому на вигляд 40-45 років, зріст приблизно 175-180 сантиметрів, кремезної статури, середній ніс (ніздрі трохи широкі), вузькі губи, трохи повні щоки, носить окуляри для зору в оправі світлого кольору прямокутної форми, вдягнений в матерчату кофту бежевого кольору з косими об’ємними кишенями (на вигляд більшого розміру, ніж підозрюваний), темні прямі штани або джинси, кросівки світлого кольору, на голові бейсболка темного кольору.



Наразі мешканці масивів, де відбуваються напади, вирішили створити вечірні патрулі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні