Виконком Луцькради розгляне питання про початок опалювального сезону в Луцьку

0
-11
Виконком Луцькради розгляне питання про початок опалювального сезону в Луцьку
У Луцьку оприлюднили проєкт рішення про початок опалювального сезону. Засідання виконкому Луцької міськради, на якому розглянуть це питання, відбудеться 16 жовтня.

Про це йдеться у проєкті рішення виконавчого комітету на сайті Луцької міської ради 9 жовтня.

"Розпочати опалювальний сезон 2019-2020 років у місті Луцьку з моменту встановлення середньодобової температури зовнішнього повітря протягом трьох діб +8°С та нижче. Державному комунальному підприємству «Луцьктепло» в першу чергу здійснювати забезпечення теплом дитячих, лікувальних, учбових закладів", – йдеться у документі.

Підприємствам теплоенергетики, АТ «Волиньгаз» доручено застосовувати до боржників передбачені законодавством і договорами заходи щодо своєчасності і повноти розрахунків за природний газ і теплову енергію.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні