--> У луцькій школі дітей вчить англійської волонтер з Індії. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У луцькій школі дітей вчить англійської волонтер з Індії. ВІДЕО

0
1
У луцькій школі дітей вчить англійської волонтер з Індії. ВІДЕО
Аагман Махаджан, приїхав у Луцьку загальноосвітню школу №17 на тиждень від організації «Go Camp». Заняття волонтер проводить не біля дошки, а учні не сидять за партами. Так волонтер Аагман Махаджан розпочинає заняття з учнями.

Про це йдеться в сюжеті Суспільного Волині.

Учитель розповідає, щоб зняти бар’єри, разом з мовою вчать індійські танці. Так знайомить зі своєю культурою. Спілкується Аагман Махаджан лише англійською. Каже, що в атмосфері танцю діти усе розуміють.

“Я працюю волонтером один рік. Навчаюся я у Харківському медуніверситеті на третьому курсі. Я представляю компанію «Go Camp».Її діяльність спрямована на те, щоб у відділених від столиці школах дати дітям можливість спілкуватися, вдосконалювати іноземну мову, творчо і культурно розвиватися і змінювати підходи у вивченні мови” – каже педагог.

Аагман від ранку і до 12-ої проводить такі заняття різним класам. Ці діти - десятикласники. Школярка Ірина Пилипчук розповіла, чому так легше сприймати мову: “Ми спілкуємося, розповідаємо про наші українські звичаї. Це все відбувається у ігровій формі і так легше сприймати англійську мову. Ми вчимося спілкуватися, не боятися робити граматичних помилок. Найбільше мене вразила комунікабельність нашого волонтера, тому що він завжди веселий, любить танцювати і вчить нас танців. Це допомагає стати позитивним і налаштовуватися надихатися на щось”.

У спілкуванні діти говорять про свої захоплення. Хто більше, хто менше може розповісти, але головне, що діти чують носія мови, каже учитель англійської Луцької школи №17 Віталій Шевчук.

“Багато дітей бояться спілкуватися, а коли приходить волонтер, коли приходить щира людина, діти у такій відкритій, нетрадиційній обстановці долають цей бар’єр успішно і говорять дуже гарно і дуже відкрито. Так, звичайно, вони допускають помилки, але помилки не є на стільки важливими, головне, щоб було спілкування”.

Аагману 22 роки. Він навчається у медуніверситеті Харкова. Каже: волонтерською роботою займається у вільний час. Сам він родом із міста мільйонника в Індії. Навчався у школі, щоб заробити гроші на здобуття вищої освіти, працював кухарем у Великій Британії, де, розповідає, удосконалив мову.

“Освіту я отримав у своєму рідному місті АмрітсАр, це велике місто у регіоні Панжаб. Усе моє навчання відбувалося англійською”.

Разом із дітьми Аагман ознайомився із історичними і культурними місцями Луцька. Каже: найбільше його вразили люди, Старе місто і Луцький замок.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні