--> У місті на Волині активісти хочуть створити групи для охорони водойм | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У місті на Волині активісти хочуть створити групи для охорони водойм

0
-5
У місті на Волині активісти хочуть створити групи для охорони водойм
Захисники водних біоресурсів, спільнота Ковельщини занепокоєні тим, що керівництво Волинського рибоохоронного патруля розформувало Ковельську рибоохоронну дільницю.

Тепер затверджена нова структура дільниць, де Ковельської вже немає, а інспекторський склад закріплений за іншими структурними підрозділами, котрі навіть знаходяться не в місті. Про це пише ПроКовель.

Нагадаємо, кілька років тому була створена Ковельська рибоохоронна дільниця, куди ввійшли Ратнівський, Старовижівський, Турійський, Ковельський райони і місто Ковель. Тоді ж відбувся підбір інспекторів служби.

Тепер водоймами Ковельщини опікується інспектор з іншого району. Цю інформацію підтвердив старший державний інспектор Волинського рибоохоронного патруля Андрій Неридько.

На його думку, доїжджати інспектору у Ковель на роботу з іншого району за десятки кілометрів виглядає, м’яко кажучи, мало ефективно, а особливо це складно зробити уночі, коли рейди водоймами є найбільш результативними. До слова, на сайті відомства часто можна прочитати інформацію про численні здобутки саме Ковельського патруля.

Ситуація щодо розформування Ковельської дільниці неабияк стривожила місцеву спільноту, громадські активісти обурені такими радикальними діями керівництва Волинського рибоохоронного патруля. Вони тепер хочуть створити власні спеціальні групи і виїжджати на водойми, аби захистити їх від можливих порушників.

Окрім цього, незрозумілим залишається питання щодо подальшої долі земельної ділянки, яка була виділена на набережній міського водосховища під будівництво бази ковельського патруля.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні