Завдяки спеціальній методиці волинянка позбулася інвалідності

0
-3
Завдяки спеціальній методиці волинянка позбулася інвалідності
Зоя Хомич із села Буцинь Старовижівського району, завідувачка місцевої бібліотеки, позбулася недуги завдяки спеціальній методиці.

Жінка щодня обливається холодною водою, босоніж ходить по землі, один день в тиждень голодує, завжди до всіх привітна і завжди намагається мислити позитивно... Такого способу життя вона дотримується вже чимало років, бо оздоровча система Порфирія Іванова допомагає подолати серйозну хворобу, яка змушує постійно бути залежною від ліків, пише газета "Вісник".

"Проблеми зі здоров’ям почалися у мене ще в дитинстві. Дітей у сім’ї було шестеро, батьки жили небагато, тож коли малеча хворіла, лікували здебільшого самотужки. І досі пам’ятаю, як підхопила двостороннє запалення легень, то мати вигрівала мене біля гарячої грубки. Вона сама страждала на астму, тому, коли з часом лікарі поставили такий же діагноз мені, знесиленій, дуже схудлій, з поганими аналізами, зрозуміла, що ця недуга ще й спадкова" – розповідає Зоя Георгіївна.

Зої було 39 років, коли їй дали групу інвалідності. Тому, окрім офіційних методів лікування, жінка почала шукати нетрадиційні. Односельчанка Віра Цабак, котра працює в Буцині лікарем, розповіла Зої про оздоровчу систему Порфирія Іванова.

"За прикладом Віри я брала два відра води з криниці, і в кукурудзі, бо більше ніде було сховатися від сторонніх очей, з молитвою нею обливалася. Спочатку було незвично, а згодом вже не могла без цього. Ходила босими ногами по землі, а взимку – по снігу, подумки бажаючи собі та усім людям здоров’я. Один день у тиждень голодувала, бо це очищає організм від шлаків, намагалася вживати в міру їжі, особливо м’яса, з радістю допомагала оточуючим, по крупинках викорінювала в собі негативні звички, такі як заздрість, пересуди тощо і, звичайно ж, вчилася позитивно мислити", – зазначає волинянка.

Але тоді, коли жінка відчула значне полегшення, подумала, що недуга відступила, тож вирішила припинити обливання. І тут астма нагадала про себе ще серйознішими проблемами.

"І я зробила висновок, що залишати оздоровчі та духовні практики Порфирія Іванова – означає, значно вкоротити собі віку. Швидко повернулася до загартовування та єднання з природою. Здоров’я покращилося, і з мене навіть зняли групу інвалідності", – каже Зоя Хомич.

Зоя Георгіївна розповідає про Пор­фирія Іванова, який народився у 1898 році на Луганщині, закінчив чотири класи церковно-приходської школи, важко працював з 12 літ. А у 1933 році зрозумів, що причина всіх хвороб у відірваності людини від природи. Він створив свою оздоровчу систему і виклав її основні принципи у книзі "Дєтка". У Порфирія Іванова з’явилося чимало послідовників. Та радянська влада не зрозуміла його намагань оздоровити людину. Іванова не раз арештовували, звинувачували в антирадянщині, кидали до психлікарні. Під час Другої світової війни фашисти проводили над чоловіком досліди на витривалість у холоді. Втім, незважаючи на випробування, помер Порфирій Іванов у 85 років. У 2008-му його реабілітували.

Не лише Зоя Хомич прихильна до методики Порфирія Іванова. Її погляди поділяють у Буцині Віра Цабак, Алла Созонік та Галина Олексюк. Вже не один рік з ранньої весни до пізньої осені їх можна зустріти на ставку чи озері, де жінки разом купаються і спілкуються, обмінюючись досвідом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні