Капітальний ремонт дворів у Луцьку: чого хочуть люди

0
-2
Капітальний ремонт дворів у Луцьку: чого хочуть люди
У Луцьку обговорили проєкт капремонту дворів по вулиці Степана Бандери.

Про це на своїй сторінці у фейсбуці повідомив перший заступник луцького міського голови Григорій Недопад.

Проєкт капітального ремонту дворів "під ключ" по вулиці Степана Бандери, 15, 17, 19 презентували мешканцям для обговорень і внесення правок у вівторок, 8 жовтня.

Як зазначив Недопад, дуже активний обмін думками викликали у людей запропоновані зміни, серед яких – реконструкція дворів та доріг, повна заміна дорожнього та асфальтового покриття бруківкою, облаштування LED-освітлення, сміттєвої зони, зливової системи, дитячих ігрових елементів та інші пропозиції.

З його слів, капремонту особливо радіють жителі будинку №19, адже їхній двір перебуває в жахливому стані.

"Цікаво, що в одному з дворів просили не ставити дитячий майданчик та не розширювати паркомісць, а в іншому сусідньому дворі – навпаки, наголошували на необхідності облаштування як майданчика, так і зони парковок. Якими б не були зауваження та пропозиції людей, запропонували мешканцям впродовж кількох днів визначитися із тими змінами, які вони хочуть внести у проєкт, і зібрати підписи для підтримки своїх пропозицій", – йдеться у дописі.

"Далі усі побажання мешканців будуть внесені в проєкт і реалізовані під час капремонту. Адже ми зацікавлені у тому, щоб люди були задоволені результатом і брали участь у розробці проєкту для своїх дворів. Присутні на зборах висловили прохання про зрізання старих аварійних дерев, які становлять загрозу будинкам. Пояснили, що зрізати дерева можна при наявності підписів більшої частини мешканців, які підтримують таку ініціативу", – пише Григорій Недопад.

Також мешканці внесли пропозицію про облаштування "лежачих поліцейських". Після вдосконалення проєкту, каже посадовець, буде визначено підрядника і розпочнуться ремонтні роботи. Завершити усі роботи планують в наступному році, термін виконання залежатиме від погодних умов.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні