Поплатився за любощі з чужою жінкою: чоловік відсудив у коханця кругленьку суму

0
2
Поплатився за любощі з чужою жінкою: чоловік відсудив у коханця кругленьку суму
Надзвичайна історія сталася у штаті Північна Кароліна, що в США. Там чоловік, який провів у шлюбі понад 12 років, довів, що дружина зраджувала йому з колегою по роботі. Відтепер, коханець має заплатити йому понад пів мільйона доларів.

Ховард скористався законом, згідно з яким мав право подати до суду на людину за "цілеспрямовані втручання в шлюбні стосунки", пише Радіо Максимум.

У більшості штатів закон скасували. Але в Міссісіпі, Нью-Мексико, Південній Дакоті, Юті і Північній Кароліні, а також на Гавайських островах закон досі діє. Чоловік провів у шлюбі 12 років. Якось дружина попросила його про розлучення. Пара ходила до сімейного психолога, однак марно. Чоловік найняв приватного детектива. Той з'ясував, що дружина зраджувала йому з колегою по роботі.

Ховард звернувся до суду і виграв. Тепер коханець дружини має заплатити $ 750 тис. Кевін розлучився. За його словами, справа була не в грошах.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні