Хлопець зарізав свою маму і сестру, а тіла викинув у криницю. ВІДЕО. ФОТО

0
14
Хлопець зарізав свою маму і сестру, а тіла викинув у криницю. ВІДЕО. ФОТО
У Києві на залізничному вокзалі затримали 20-річного Сергія Гушуватого із міста Кіцмань Чернівецької області. Його підозрюють у вбивстві 40-річної матері та 8-річної сестри.

Чоловік у подвійному вбивстві зізнався. Під час обшуку в нього виявили ніж, повідомили у відділі комунікації обласної поліції, - передає Gazeta.ua.

Сергій Гушуватий жив із дідом. Про зникнення чоловіка у поліцію повідомили родичі 3 жовтня. Саме під час його пошуків знайшли вбитими його матір та сестру. Тіла із численними колото-різаними ранами виявили в колодязі.

"Під час проведення слідчого експерименту підозрюваний пояснив, що впродовж тривалого періоду у нього з матір'ю були непорозуміння, що переросли у конфлікт. Задля його припинення він вирішив убити матір і заздалегідь готувався до злочину. Сестру вбив, бо стала свідком. Щоб приховати сліди злочину - сховав тіла у криниці та прибрав інші речові докази", - розповіли в поліції.

Суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Триває досудове розслідування. За скоєне йому загрожує 15 років або довічне ув'язнення.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні