--> У волинянина посеред вулиці вилучили боєприпаси | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У волинянина посеред вулиці вилучили боєприпаси

0
-2
У волинянина посеред вулиці вилучили боєприпаси
У понеділок, 7 жовтня, посеред дня на вулиці Нововолинська оперативники вилучили у місцевого жителя 17 набоїв калібру 5,45 мм. Відомості слідчі внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. За незаконне поводження із боєприпасами волинянину загрожує, зокрема, до семи років позбавлення волі. Про це повідомили в пресслужбі поліції Волині.

Боєприпаси виявили під час поверхневого огляду чоловіка. Їх вилучили та направили на дослідження у Волинський науково-дослідний експертно-криміналістичний центр МВС України.

За фактом незаконного поводження з бойовими припасами слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до семи років позбавлення волі.

Нагадаємо, що з 1 по 31 жовтня на Волині триває місячник добровільної здачі зброї.

Правоохоронці звертають увагу власників вогнепальної мисливської та газової зброї на необхідність дотримування правил постановки зброї на облік та дотримання термінів її перереєстрації. Адже незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами тягне за собою кримінальну відповідальність згідно зі ст. 263 Кримінального кодексу України.

З питань добровільної здачі зброї та її реєстрації у законному порядку необхідно звертатись у відділи та відділення поліції за місцем проживання. Телефон сектору з контролю за обігом зброї у сфері дозвільної системи Головного управління Національної поліції у Волинській області: 74-20-69; 74-22-29.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні