У Луцьку готуються до снігопадів

0
9
У Луцьку готуються до снігопадів
ЛСКАП «Луцькспецкомунтранс» заготовило та продовжує заготовувати суміші для посипання вулиць в осінньо-зимовий період.

Про це йшлося 8 жовтня під час оперативної наради у міській раді, повідомляє ІА "Волинські новини".

Як розповіла в.о. керівника директора департаменту житлово-комунального господарства Надія Коленда, станом на 1 жовтня для посипання вулиць міста в зимовий період заготовлено 1000 тонн піщанно-соляної суміші, 1500 тонн щебенево-соляної суміші та 938 тонн солі, частина з якої використана для приготування піщано-соляної, та щебенево-соляної сумішей. Окрім того, на складі підприємства знаходиться 243,2 тонн солі.

За її словами, нині виконують поставку 210 тонн солі від виробника та 140 тонн буде замовлено по мірі необхідності і в разі звільнення місця на складі для її збергіання. До 15 жовтня буде привезено 160 тонн щебенню та 300 тонн піску, з яких приготують суміші для посипання доріг.

Вона наголосила, що місто готове до осінньо-зимового періоду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні