--> Волинянин створив боксерський клуб на покинутому заводі. ВІДЕО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинянин створив боксерський клуб на покинутому заводі. ВІДЕО

0
10
Волинянин створив боксерський клуб на покинутому заводі. ВІДЕО
Дмитро Куць – випускник Володимир-Волинського педагогічного коледжу, а також вихованець та тренер місцевого клубу «Любарт».

Повернувшись у своє рідне смт. Заболоття Ратнівського району, він загорівся бажанням відкрити спортивну секцію з боксу. Проте, зіткнувшись з перешкодами, вирішив не здаватися, - передає Буг.

Як розповідає хлопець, в смт є музична школа, але хлопці хочуть займатися спортом. Малеча, яка ходить в місцеву школу, бокс бачила тільки у відео на телевізорі чи телефоні. Звісно, вболівали за Усика. Займатися боксом забажали хлопчаки від 6-ти років і підлітки.

Дмитро говорить, що спочатку його ідею про відкриття спортивної секції підтримала місцева влада, але виявилося, що це тягне за собою багато проблем. З часом хлопець зрозумів, що ніхто нічого не робитиме, якщо він сам цього не зробить.

“Спортом можна займатися і на вулиці, це не важливо, аби було бажання”, – говорить Дмитро.

Зараз він тренується сам і тренує близько двох десятків дітей і підлітків у покинутому приміщенні колишнього деревообробного заводу.

Хлопці назвали свій клуб “Брат“. У нього навіть є сторінка у соцмережі, яку веде Дмитро.

“Батьки приводять просять… Що треба – готові допомагати. А я треную просто так, не за гроші“, – розповідає хлопець.

Так заболотівські боксери тренуються вже близько місяця. Вже з’явилися і перші досягнення вихованців Дмитра. Нещодавно вони взяли участь в боксерському турнірі у селі Зимне Володимир-Волинського району та привезли додому перші місця.

На порозі зима, а тому хлопці займаються активно, поки є час і можливість.

“Ми стараємося довести, що клуб – це не тільки місце тренувань, а й єдність команди, спільні, прагнення до зростання. Друзі, покажемо собі та іншим, що маючи велике бажання та трішки креативу можна втілювати свої ідеї , не зважаючи на перешкоди“, – пише Дмитро на сторінці клубу у фейсбуці.



Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
10

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні