Актор Джим Керрі намалював карикатуру на Трампа з Зеленським. ФОТО

3
14
Актор Джим Керрі намалював карикатуру на Трампа з Зеленським. ФОТО
Американський актор і комік Джим Керрі намалював карикатуру на можливий тиск президента США Дональд Трампа на українського президента Зеленського.

Свій малюнок він розмістив у мережі, передає ЗІК.

«Шахрай зробив Зеленському пропозицію, від якої той не зміг відмовитися», - підписав він карикатуру.

Нагадаємо, 25 вересня Білий дім оприлюднив текст телефонної розмови між президентом США Дональдом Трампом і Президентом України Володимиром Зеленським, через яку в США розпочали процедуру імпічменту американського лідера.

З тексту розмови випливає, що Трамп схиляв Президента України Володимира Зеленського розпочати розслідування проти політичного опонента колишнього віцепрезидента Джо Байдена.

Президент України Володимир Зеленський заперечив, що адміністрація Білого Дому висувала умови для його зустрічі з президентом Сполучених Штатів Америки Дональдом Трампом.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
14

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Зеленський чмо і ганьба України
Відповісти
Але трагедія в тому, що це чмо є уособленням 73% сучасного населення (не громадян, а саме - населення). Пожерти, поржати, пригнати дешеві «ночви» і вимагати безоплатно їх узаконити, «какая разница?, насмітити навколо себе, припаркуватись на газоні - то такий обере собі подібного, зрозумілішого для себе
Відповісти
ганебного крадія пенсій клоуна ЗЕлупаку Завалити в рило і на імпічмент та повісити на гілляку!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні