Відомо, хто погрожував школярам зґвалтуванням у Луцьку

0
-7
Відомо, хто погрожував школярам зґвалтуванням у Луцьку
Встановили особу чоловіка, який, за словами очевидців, погрожував зґвалтуванням школярам у Луцьку.

Нагадаємо, у ЗМІ з'явилась інформація про те, що у Луцьку поблизу шкіл №17 та №23 чоловік пропонує школярам наркотики та погрожує зґвалтуванням.

Як повідомила пресслужба головного управління Національної поліції на Волині, звернень до правоохоронців з приводу протиправних дій чоловіка не надходило.

Але зважаючи на суспільний резонанс, який викликали публікації у соцмережах і у ЗМІ, в поліції зареєстрували відомості в Журнал єдиного обліку заяв та повідомлень громадян про кримінальні правопорушення та інші події. Розпочали перевірку.

Особу чоловіка встановили, ним виявися 32-річний житель обласного центру. Зараз він спілкується з поліцейськими.

Поліція просить громадян, чиї діти постраждали внаслідок протиправних дій, скоєних цією особою, або ж тих, хто став свідком порушення закону, невідкладно звернутися в Луцький міський відділ поліції, що на вулиці Грибоєдова, 2, із заявою або зателефонувати на 102.

Зараз важливо встановити, чи скоював чоловік протиправні дії, й надати їм правову кваліфікацію. Інакше підстав його затримати в поліції не буде.

У поліції наголошують: якщо ви або ваші рідні стали жертвами протиправних дій, стали свідками скоєння злочину, насамперед звертайтеся до правоохоронців, а тоді вже пишіть про це у соцмережі.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні