За тиждень волиняни здали до поліції 45 одиниць зброї

0
6
За тиждень волиняни здали до поліції 45 одиниць зброї
З початку місячника добровільної здачі зброї жителі області здали до поліції понад 300 боєприпасів та 45 одиниць різноманітної зброї.

Про це повідомляє пресслужба поліції Волині.

Так, громадяни передали представникам влади, зокрема, 14 одиниць нарізної зброї армійських зразків та 25 одиниць мисливської гладкоствольної зброї.

Окрім цього, волиняни здали правоохоронцям 302 різноманітних боєприпасів, один снаряд та одну гранату, шість газових пістолетів та револьверів, 10 пристроїв для відстрілу патронів, споряджених кулею несмертельної дії.

Поліція Волині наголошує, що за незаконне поводження зі зброєю та боєприпасами передбачена кримінальна відповідальність.

Наприклад, ч. 2 ст. 263 Кримінального кодексу України за незаконне носіння, зберігання, передачу чи збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв визначає покарання у вигляді позбавлення волі строком від трьох до семи років. Однак, ч. 3 цієї ж статті звільняє від кримінальної відповідальності осіб, котрі добровільно здали зброю до органів влади.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні