--> Судили волинянина, якого вп’яте за пів року зловили п’яним за кермом | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Судили волинянина, якого вп’яте за пів року зловили п’яним за кермом

1
-6
Судили волинянина, якого вп’яте за пів року зловили п’яним за кермом
На Волині судили чоловіка, який вп'яте за пів року сів п'яний за кермо.

Про це повідомляє "Район. Рожище".

Суддя Рожищенського районного суду Іван Сіліч розглянув матеріали, які надійшли від Управління патрульної поліції у Волинській області та Рожищенського відділення поліції про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, який вп'яте за пів року сів п'яний за кермо.

Слухання справи відбулось 30 вересня, йдеться у Єдиному державному реєстрі судових рішень.

Чоловік 20 серпня о 6:20 у Луцьку на вулиці Рівненська керував транспортним засобом марки «Chevrolet Cruze» у стані алкогольного сп'яніння.

25 серпня о 8:45 його зловили у Рожищі на вулиці Н. Ужвій. Він в'їхав у паркан, внаслідок чого автомобіль отримав механічні пошкодження. Автомобілем порушник керував з явними ознаками алкогольного сп'яніння, а саме: почервоніння очей, різкий запах алкоголю з ротової порожнини, нестійка хода. Від проходження відповідно до встановленого порядку огляду на стан алкогольного сп'яніння відмовився.

За п'яне кермування чоловік притягувавс до адміністративної відповідальності, згідно з постановами Рожищенського районного суду від 6 грудня 2018 року, 5 квітня, 17 липня та 14 серпня 2019 року.

У судове засідання водій вкотре не з'явився, хоча належним чином був повідомлений про дату, час та місце розгляду справи, про причини неявки суд не повідомив.

Суддя постановив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративних правопорушень та накласти на нього штраф 40 800 гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк десять років. Також порушник сплатить в дохід держави 384 гривень судового збору.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
То треба п'ятий раз зловити п'яним щоб позбавити права водія.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні