--> Архієпископ Нафанаїл освятив храм у волинському селі | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Архієпископ Нафанаїл освятив храм у волинському селі

0
18
Архієпископ Нафанаїл освятив храм у волинському селі
Архієпископ Волинський і Луцький Нафанаїл освятив храм на честь святого великомученика Дмитрія Солунського в селі Рудня Рожищенського району.

5 жовтня йому співслужили настоятель новоосвяченого храму протоієрей Дмитрій Теравський, благочинний Рожищенського округу протоієрей Петро Іваничко, настоятель Свято-Покровського храму Луцька архімандрит Афанасій (Герман), благочинний Луцького районного округу протоієрей Петро Приступа, завідуючий канцелярією єпархії архімандрит Паїсій (Хомич), благочинний Білогірського округу Шепетівської єпархії протоієрей Олександр Теравський та клірики Волинської єпархії. Про це пише Православна Волинь.

На Малому вході архієпископ Нафанаїл відзначив високими церковними нагородами настоятеля новоосвяченого храму протоієрея Дмитрія Теравського – хрестом з прикрасами та митрою.

Під час богослужіння була піднесена посилена молитва за мир в Україні та за єдність православних християн.

Наприкінці божественної літургії владика Нафанаїл нагородив найактивніших парафіян храму медалями “Волинської ікони Божої Матері” та благословенними грамотами.

Архіпастир побажав, щоб у новоосвяченому храмі завжди лунала щира молитва до Бога, звершувалась літургія та проповідувались слова Божої істини.

У свою чергу, настоятель щиро подякував архієпископу Нафанаїлу, собору духовенства, прихожанам й гостям свята за звершення чину освячення, спільну молитву, високі церковні нагороди та попрохав у владики архіпастирського благословення на подальшу працю во славу Христової Церкви.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
18

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні