Макс Кідрук презентував свою книгу у Рожищі. ФОТО

0
1
Макс Кідрук презентував свою книгу у Рожищі. ФОТО
Письменник Макс Кідрук розповів рожищанам про свій новий роман із назвою «Доки світло не згасне назавжди».

Зустріч із чудовим письменником відбулася в п'ятницю, 4 жовтня, в приміщенні Рожищенської районної бібліотеки для дітей. Тут письменник розповів, що створив роман надихнувшись трагічною історією відомого американського футболіста Аарона Ернандеса, засудженого за подвійне вбивство до довічного ув’язнення. Роман містить дві складові: соціально-драматичну та фантастичну.

Твір розповідає про двох сестер Руту та Індію, у житті яких все змінюється після загибелі нареченого однієї з них. До книги знятий буктрейлер, де використані кадри колись квітучого сирійського міста Хомс, розбомбленого російською авіацією. Руїни спустошеного міста-мільйонника Макс Кідрук вирішив показати зовсім не тому, що у романі йдеться про ці події. А радше як відображення снів однієї з героїнь.

«Доки світло не згасне назавжди» – книга з доповненою реальністю. Завантаживши спеціально розроблений мобільний додаток, читачі зможуть дізнаватися про сховані сюжетні відгалуження. Наче подивитися на події дещо під іншим кутом зору.

«Заховавши певні фрагменти, можна зробити структуру роману по-справжньому нелінійною, деревоподібною. Чому ми не можемо ввести ці фрагменти просто у текст? Тому що вони завеликі для зносок. І у тексті вони би гальмували читання», – пояснює Макс Кідрук.

Традиційно присутні мали нагоду отримати відповіді на свої запитання, а також придбати книги з автографом та сфотографуватися з улюбленим автором.



Фото зі сторінки Рожищенської районної бібліотеки для дітей у "Фейсбуці".
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні