У лікарні на Волині розпочали опалювальний сезон

0
4
У лікарні на Волині розпочали опалювальний сезон
За розпорядженням першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука 4 жовтня у Володимир-Волинському територіально-медичному об’єднанні розпочали опалювальний сезон.

Про це повідомили на офійному сайті міста.

У зв’язку з погодніми умовами, в приміщеннях лікарні знизився температурний режим.

Як повідомив головний лікар Олександр Клачук, температура у деяких палатах та кабінетах становила 16-17 градусів. Тож після його звернення у КП “Володимир-Волинське ТМО” прибув перший заступник міського голови. Вивчивши температурний режим всередині приміщень, ухвалили рішення подати тепло для забезпечення комфортних умов перебування пацієнтів та медичного персоналу.

“Здійснивши моніторинг температури повітря, отримали показники, які є підставою для того, щоб розпочати опалювалний сезон в територіально-медичному об’єднанні”, – прокоментував ситуацію Ярослав Матвійчук.

Нагадаємо, що в Мінрегіоні повідомили про календарну дата старту опалювального сезону в Україні – 15 жовтня. Однак якщо середньодобова температура повітря протягом трьох днів протримається на рівні +8 градусів, місцеві органи влади можуть ухвалити рішення про початок опалювального сезону раніше цієї дати.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні