На Волині маніяк роками переслідує жінок та дітей. ФОТО. ВІДЕО

0
2
На Волині маніяк роками переслідує жінок та дітей. ФОТО. ВІДЕО
У селі на Волині на автобусній зупинці чоловік демонстрував жінці статеві органи, біг за нею та кричав. Про інцидент розповіли мешканці села Дігтів Володимир-Волинського району.

Про це пише "Буг".

Селяни викликали поліцію, але було запізно. Збочинець встиг накивати п’ятами. Коли ситуація набула розголосу, то виявилося, що цього чоловіка на цій же зупинці бачили впродовж кількох років. І зустрічало тут його багато жінок і навіть дітей.

Жінки боялися та й зараз не хочуть говорити про пережите.
Як розповів житель села, який побажав залишитися невідомим, чутки про ситуацію доходили до нього раніше. Він ставився до цього пасивно аж до того часу, як збочинець не обрав собі в жертву його дружину.

Ексгібіціоніста описують як середньої статури чоловіка, років 40-50, з бородою.

Селянин здогадується, що приїжджав збочинець до зупинки на машині. Адже одна з жінок чула характерний звук мотора автомобіля.




Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні