Думки волинян щодо продажу землі розділились. ОПИТУВАННЯ

1
-6
Думки волинян щодо продажу землі розділились. ОПИТУВАННЯ
Більшість волинян не підтримують ідею негайного скасування мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення.

Такі результати опитування, що тиждень тривало на сайті інтернет-видання «Волинь24».

Ми запитали читачів, чи варто дозволити в Україна продаж земель сільськогосподарського призначення.

Найбільше – 156 респондентів (38%) – обрали варіант відповіді: «Категорично не можна цього робити, бо всю землю скуплять лихварі й іноземні агрохолдинги».

70 учасників опитування (17%) вважають, що дозволити продаж можна тільки після того, як створять умови, щоб землю могли придбати українські фермери.

51 чоловік (12%) зазначив: продаж варто дозволити, але тільки фізичним особам- українцям, аби землю могли купити ті, хто на ній працює.

Беззастережно підтримала ідею продажу землі майже третина респондентів. З них 75 читачів (18%) аргументують свою позицію тим, що «чорний» ринок землі давно існує, і треба його вивести з тіні. А 50 чоловік (12%) вважають, що рішення про продаж дозволить тим селянам, які не в змозі обробити свою землю, отримати реальний дохі.

Лише 10 учасникам опитування (2%) байдужа ця тема. «Землі не маю і купувати не збираюся», – їхній варіант відповіді.

Загалом участь в опитуванні взяли 412 людей.

Наголошуємо, що опитування не є соціологічним дослідженням, а лише відображає думки читачів інтернет-видання «Волинь24».

Тим часом стартувало нове опитування. Пропонуємо відповісти на запитання: «Чи готові ви платити окремий податок на відбудову Донбасу?» Проголосувати можна на головній сторінці.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Але більшість проти продажу землі.Зробіть нормальну вартість оренди нижче якої заборонено орендувати,і питання продажу землі відпаде.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні