Волинське село пройшло ревізію і виграло 10 тисяч гривень

1
2
Волинське село пройшло ревізію і виграло 10 тисяч гривень
Волинське село в Іваничівському районі взяло участь в соціальному проєкті «Сільський Ревізор» і виграло 10 тисяч гривень.

Про це повідомили на сайті департаменту агропромислового розвитку Волинської ОДА.

Команда соціального проєкту «Сільський Ревізор» вручила нагороди 8 селам України за перемогу в різних номінаціях з врученням сертифікатів на 10 тисяч гривень для розвитку громади та поліпшення інфраструктури у їхньому населеному пункті.

Одне з таких сіл – волинське. Старий Порицьк виграв у номінації «Якісна медицина».

Старопорицька амбулаторія загальної практики сімейної медицини обслуговує 6 сіл, а її дільниця охоплює 3 389 людей. В амбулаторії зроблений гарний якісний ремонт, у 2015 році кошти на це виділили місцеві підприємці - брати Валентин та Олександр Обштирі (ТзОВ «Старий Порицьк»).

Довідково: місія соціального проекту «Сільський Ревізор» на національному рівні підняти проблему інфраструктури українського села. Показати, що воно може бути комфортним місцем для життя, що село — живе. Перевірити, як про нього піклуються аграрії та держава.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Серйознi грошi... Багато потрiбного мона зробити.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні