--> У лавах патрульної поліції Волині – нові працівники. ФОТО | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

У лавах патрульної поліції Волині – нові працівники. ФОТО

2
-4
У лавах патрульної поліції Волині – нові працівники. ФОТО
23-річна Аліна з Луцька, 30-річний Юрій з Любешівщини та 25-річний Роман з Маневиччини присягнули 3 жовтня на вірність українському народові в управлінні патрульної поліції.

Про це повідомили в пресслужбі патрульної поліції Волині.

Усі – з вищою освітою. Усі пройшли непрості етапи відбору: заповнення онлайн анкети, тестування, військову лікарську комісію, фізичні нормативи, співбесіду. Усі успішно завершили піврічне навчання в Академії патрульної поліції у Києві.

«Від сьогодні від кожного з вас залежить доля не лише управління, а й ваших напарників, мешканців Луцька, безпека людей», - звернувся до нових колег начальник управління Андрій Крутень.

Разом з очільником патрульні виголосили текст присяги.

Крім того, всі присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять про загиблу колегу Марину Фетч з Полтави, яка вчора трагічно загинула при виконанні службових обов’язків.

«Недарма наша служба має особливий характер. Але ви не побоялись тих викликів, які сьогодні стоять перед патрульною поліцією. Бережіть себе, бережіть напарника, не забувайте текст присяги, який ми сьогодні виголосили. Разом ми – сила!» - наголосив Андрій Крутень.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Надовго. Гадаю, через малу зарплату та ненормований робочий день, з тих хто сьогодні-завтра влаштувався, вже через 6-12 місяців звільняться за власним бажанням.
Відповісти
Вже поштучно збирають
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні