З бюджету Ковеля виділили 100 тисяч гривень на інсулін

0
5
З бюджету Ковеля виділили 100 тисяч гривень на інсулін
З міського бюджету Ковеля виділять 100 тисяч гривень на закупівлю інсуліну для хворих на діабет.

Про це повідомляє пресслужба Ковельради.

Для забезпечення інсуліном хворих на цукровий діабет згідно постанови Кабінету міністрів України від 23.03.2016 року №239 "Деякі питання відшкодування вартості препаратів інсуліну" передбачаються кошти з державного бюджету за рахунок медичної субвенції.

«Однак життя часто вносить свої корективи - змінюється вартість ліків, збільшується кількість хворих тощо. Тому колектив Ковельського МТМО працює на випередження і тримає на постійному контролі питання фінансування усіх напрямків охорони здоров’я», – йдеться у повідомленні.

На кінець літнього періоду, як зазначили у пресслужбі міської ради, склалася напружена ситуація із забезпеченням лікарськими засобами інсулінозалежних пацієнтів.

Керівництво медоб’єднання звернулося до місцевої влади з проханням виділити додаткові кошти з міського бюджету.

Клопотання підтримали міський голова Олег Кіндер та депутатський корпус. Рішенням міської ради від 26.09.2019 року на придбання препаратів інсуліну для мешканців Ковеля виділили 100 тисяч гривень з резервного фонду міського бюджету.
Теги: гроші, ліки
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні