Жорстоке «виховання»: жінка тиждень спостерігала, як помирає її малолітній син

0
-5
Жорстоке «виховання»: жінка тиждень спостерігала, як помирає її малолітній син
У Харківській області в результаті жорстокого "виховання" загинув малолітній хлопчик.

Про це йдеться у вироку Шевченківського районного суду від 26 вересня, передає "Depo.Харьков".

За даними суду, вдень 24 лютого 2019 року звинувачена стала свідком того, що під час виховної бесіди з її дітьми співмешканець з силою відштовхнув від себе малолітнього хлопчика, в результаті чого останній вдарився головою об металеву стійку ліжка.

В результаті отриманої травми хлопчик став погано пересуватися, постійно скаржився на головний біль і запаморочення. Однак мати, усвідомлюючи, що дитина потребує медичної допомоги, не звернулася до медиків.

У матеріалах зазначено, що з 24 лютого по 1 березня жінка постійно перебувала з дітьми і бачила, як її син страждає від болю. Дитина померла.

Експерти встановили, що в разі своєчасного звернення до медиків, хлопчика можна було врятувати.

На суді жінка визнала провину і заявила, що не викликала лікарів через страх фізичної розправи з боку чоловіка. Крім того, за словами жінки, чоловік раніше вже був засуджений до покарання за нанесення тілесних ушкоджень їх спільної дочки.

Суд визнав жінку винною у скоєнні злочину за ч. 3 ст. 136 Кримінального кодексу України і призначив їй покарання у вигляді обмеження волі строком на три роки з випробувальним терміном на рік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні