--> Луцький готель до пожежі готовий | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Луцький готель до пожежі готовий

0
-1
Луцький готель до пожежі готовий
У Луцьку працівники Держслужби з надзвичайних ситуацій здійснили позапланову перевірку дотримання та виконання вимог пожежної та техногенної безпеки в готелі «Noble», що на вулиці Кривий Вал, 39.

Візит перевіряльників відбувся в середу, 2 жовтня.

За словами заступника начальника Луцького міськрайонного відділу ДСНС Сергія Денисюка, такі заходи проводять на виконання доручення прем’єрміністра України.

Нагадаємо, на Волині тривають позапланові перевірки державного нагляду за дотриманням вимог законодавства у сфері техногенної та пожежної безпеки у місцях відпочинку людей, передусім у готелях та закладах відпочинку і оздоровлення. Така необхідність виникла після трагічних подій у готелі «Токіо Стар», що в Одесі, коли під час пожежі загинуло 8 людей.

Директорка «Noble Boutique Hotel» Оксана Семенюк розповіла, що готель було спроєктовано з дотриманням усіх норм чинного законодавства, які стосуються не тільки протипожежної частини. За її словами, безпека та комфорт гостей тут в пріоритеті.

Рятувальники перевірили усі системи протипожежного захисту, зокрема пожежну сигналізацію, готовність до евакуації людей, систему оповіщення, внутрішній протипожежний провід, первинні засоби пожежогасіння.

«Результати перевірки засвідчили, що всі засоби безпеки наявні та справні», – зазначив Сергій Денисюк.

Під час перевірки практично відпрацювали дії персоналу у разі виникнення пожежі.

Цього разу пожежників не викликали, та вже наступного тижня в готелі мають відбутися навчання для усіх працівників готелю та ресторану з виїздом пожежних машин, розмотуванням пожежних рукавів і з умовним гасінням пожежі в певній локації всередині приміщення.

У Луцьку та в Луцькому районі такі перевірки триватимуть до грудня.

Вікторія ТОРЧИЛО

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні