Коли на Волині розпочнуть опалювальний сезон

0
-6
Коли на Волині розпочнуть опалювальний сезон
У середу, 1 жовтня, т.в.о. голови облдержадміністрації Олександр Киричук взяв участь в селекторній нараді під головуванням Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука у режимі відеоконференції
. Основне питання, яке обговорили – підготовка до опалювального сезону, повідомляє пресслужба Волинської ОДА.

На засіданні обговорили низку проблемних питань, зокрема заслухали представників тих областей, де теплопостачальні організації не отримали номінації на газ через заборгованість. Зокрема, такі проблеми виникли у м. Шепетівка Хмельницької області та м. Сміла Черкаської.

Щодо Волині – в області завершується робота по підготовці до опалювального періоду 2019-2020 років. Станом на 1 жовтня 2019 року всі підприємства теплопостачання області мають номінації на постачання природного газу та підписали з НАК «Нафтогаз України» договори.

Окрім того, в області видано відповідне розпорядження голови облдержадміністрації від 1.10.2019 №588 «Про початок опалювального сезону 2019-2020 років», відповідно до якого опалювальний сезон розпочнуть, виходячи із кліматичних умов моменту встановлення середньодобової температури упродовж трьох днів менше + 8 градусів тепла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні