У двох школах на Волині проводять енергоаудит

0
-3
У двох школах на Волині проводять енергоаудит
У двох навчальних закладах Любешівської ОТГ – ЗЗСО «Деревківський ліцей» та ЗЗСО «Березичівський ліцей», проводять комплексний енергоаудит будівель.

Це стало можливим завдяки участі Любешівської селищної ради у конкурсі на отримання фінансування заходів з підвищення енергоефективності для громадських будівель в рамках ініціативи «Розумний енергетичний менеджмет в ОТГ», що впроваджується в рамках проєкту українсько-німецького співробітництва GIZ «Енергоефективність у громадах II», – йдеться на офіційній сторінці селищної ради.

Енергоаудит – це процедура, яка відповідає на декілька важливих питань: де і з якої причини в будівлі відбуваються втрати тепла та електрики, що конкретно необхідно зробити, щоб підвищити енергоефективність будівлі, наскільки покращаться умови перебування після проведення комплексу рекомендованих дій з теплової модернізації і скільки все це буде коштувати.

Зазначені навчальні заклади відібрані як такі, що мають найбільше питоме споживання енергоносіїв на 1 м2 опалювальної площі. За результатами енергоаудиту будуть розроблені рекомендаційні заходи щодо підвищення енергоефективності даних будівель.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні