ФЦ «Ковель-Волинь» поступився «Покуттю» у Коломиї. ВІДЕО

0
-2
ФЦ «Ковель-Волинь» поступився «Покуттю» у Коломиї. ВІДЕО
Дев’ятий тур Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд ФЦ «Ковель-Волинь» провів 28 вересня у місті Коломия на стадіоні «Юність» проти минулорічного володаря Кубка Івано-Франківської області ФК «Покуття».

Про це інформує сайт Ковель ТВ.

У першому таймі коломийська команда на правах господаря, до речі, вологого після дощу поля діяла дещо активніше своїх суперників і створила кілька моментів біля воріт Дмитра Харченка. однак впевнені дії голкіпера та оборонців заважали «Покуттю» вийти вперед. Згодом гра вирівнялась і проходила в основному в центральній зоні. Варто відзначити, що у складі ФЦ «Ковель-Волинь» через «перебір» жовтих карток були відсутні капітан Роман Романчук і Петро Мороз. І здавалося б, що перша половина зустрічі закінчиться "сухою" нічиєю, однак на 44-ій хвилині Святослав Локатир головою замкнув подачу з кутового та вивів господарів поля вперед.

Після перерви «зелені» Продовжували пресингувати гостей, які здебільшого оборонялись і на 65-ій хвилині матчу Святослав Локатир після подачі від кутовоо прапорця вдруге перевів м'яч у ворота ковельчан. А Під завісу протистояння на 88-ій хвилині після чергового виконання кутового Святослав Локатир вдало зіграв на добиванні та забив свій третій гол у матчі, який закінчився з рахунком 3:0 на користь ФК «Покуття».



Після 9-ти турів Чемпіонату України з футболу серед аматорських команд ФЦ «Ковель-Волинь» має в активі 11 очок та займає шосте місце в турнірній таблиці 1-ої групи, де із 14-ма пунктами лідирує ОДЕК (Оржів).

Наступний матч ковельчани проведуть 5 жовтня, у суботу, на домашньому стадіоні «Верес» проти цьогорічнього володаря Кубка Хмельницької області ФК «Епіцентр» (Дунаївці).
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні