Подружжя із Санкт-Петербурга назвало дочку ім'ям Росія

1
0
Подружжя із Санкт-Петербурга назвало дочку ім'ям Росія
Незвичайне ім'я дала новонародженій дочці родина з Санкт-Петербурга.

У Невському районному РАГСі зареєстрували новонароджену дівчинку під ім'ям Росія. Про це пише російське видання "Фонтанка", передає УНН.

За словами батька дівчинки, чиє прізвище Русскіх, сім'я спочатку хотіла вибрати для дівчинки креативне ім'я. Брали курс на православ'я і патріотизм. Одним з варіантів, який підказали родичі, було ім'я Росіяна.

"Ми хотіли ім'я, пов'язане з Росією, багато в чому через наше прізвище. Росіяна мені не дуже сподобалося через те, що, на мою думку, має відношення до державної приналежності, а Росія - вона різна. Велика, холодна, тепла, з різноманітною природою, культурою. Ім'я було вибрано з внутрішніх переконань. Нам хотілося, щоб в подальшому у доньки був простір для вибору і самовизначення", - розповів видання Михайло Російських.

У родині підростає ще одна дитина на ім'я Марсель - син подружжя від першого шлюбу Михайла.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Кожен по своєму дуріє.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні