У Луцьку перевірили фізпідготовку нацгвардійців. ФОТО

0
-2
У  Луцьку перевірили фізпідготовку нацгвардійців. ФОТО
У луцькій частині Нагвардії відбувся огляд на кращу організацію фізичної підготовки і спортивно-масової роботи.

Про це повідомляє пресслужба Військової частини 1141 Національної гвардії України м. Луцьк.

Два дні поспіль військовослужбовці Луцького окремого батальйону Нацгвардії демонстрували силу, швидкість і витривалість. До перевірки були залучені управлінська ланка, командири рот та взводів, військовослужбовці 2 патрульної роти. Гвардійців перевіряли за здачею трьох вправ з фізичної підготовки – підтягування, біг на 100, 1000 та 3000 метрів. Військові підрозділу, командири рот та взводів додатково долали смугу перешкод.

«Таким чином ми перевіряємо рівень готовності особового складу до виконання службово-бойових завдань за призначенням. Щоб упевнено діяти в екстремальних ситуаціях, військовослужбовці повинні бути фізично підготовленими та загартованими», - наголосив начальник відділу фізичної підготовки і спорту ГУ НГУ полковник Сергій Лещеня.

Зі слів офіцера, такий огляд з фізичної підготовки і спортивно-масової роботи у підрозділах Національної гвардії України проводиться раз на три роки. За його результатами буде визначатися не лише рівень фізичної підготовки гвардійців, але й кращий підрозділ НГУ.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні